ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Надільна Галина Вікторівна

Доповідач:

БАЛКО Дмитро Iгорович

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

12.10.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32М20
Про розгляд клопотання управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації

 

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять друга  сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     ____________                              м.Червоноград №________          












Про розгляд клопотання
управління   капітального
будівництва Львівської
обласної державної
адміністрації
 
              Розглянувши клопотання управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації, керуючись ст. 102 1Земельного кодексу України, статтями 395,413,414,415,416,417 Цивільного кодексу України, статтями 26, 42 Закону України «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл на укладання з управлінням капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації безоплатних строкових (на період будівництва до введення в експлуатацію об’єктів) договорів суперфіцію на земельні ділянки, що перебувають в комунальній власності Червоноградської міської ради і надані в постійне користування загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 Червоноградської міської ради Львівської області, а саме:
кадастровий номер 4611845300:02:004:0005, для обслуговування навчального закладу, (код КВПЦЗД - 03.02), загальною площею 1,0700 га, що розташована за адресою: вул. Шахтарська, 8 в смт. Гірник Червоноградського району Львівської області;
кадастровий номер 4611845300:02:004:0020, для обслуговування навчального закладу, (код КВПЦЗД - 03.02), загальною площею 0,0525 га, що розташована за адресою: вул. Шахтарська, 8 «а» в смт. Гірник Червоноградського району Львівської області,
 з метою  виконання управлінням капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації функцій замовника будівництва об’єкта «Реконструкція з добудовою Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ  ступенів № 6 Червоноградської міської ради Львівської області на вул. Шахтарській, 8 та 8 «а» в смт. Гірник» (Коригування).
2. Укласти договори суперфіцію на безоплатне користування земельними ділянками згідно п. 1 цього рішення  на період виконання будівельних робіт  та до введення в експлуатацію вказаних об’єктів.
3. Доручити Червоноградському міському голові Залівському Андрію Івановичу від імені Червоноградської міської ради підписати договори суперфіцію з управлінням капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації на земельні ділянки, вказані в пункті 1 цього рішення.
4. Управлінню капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації укласти та забезпечити реєстрацiю договорів суперфіцію та прав суперфіцію відповідно до чинного законодавства і додержуватись встановлених обмежень (обтяжень) у використанні земельних ділянок відповідно до умов договорів суперфіцію.
5. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ