ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Балко Д.І.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33М6
Про надання дозволу на розроблення проектiв землеустрою щодо вiдведення земельних дiлянок для будівництва індивідуальних гаражів.


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять третя сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
___________ м. Червоноград № ____
     
 
Про надання дозволу на
розроблення проектiв
землеустрою щодо вiдведення
земельних дiлянок для
будівництва індивідуальних
гаражів
 
           Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законом України, вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради при розгляді клопотань громадян про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо вiдведення земельних дiлянок, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати громадянам дозвіл на розроблення проектiв землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою надання їх у власність для будівництва індивідуальних гаражів, згідно із затвердженим переліком громадян, яким надається дозвiл на розроблення проектів землеустрою щодо вiдведення земельних дiлянок для будівництва індивідуальних гаражів в м. Червонограді, м. Соснівка, смт. Гірник, що додається.
2. Громадянам та розробникам документацій із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельних ділянок в національній кадастровій системі. Розробленi проекти землеустрою щодо вiдведення земельних ділянок подати на затвердження Червоноградській міській раді.
3. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
             Мiський голова                                           Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 №27 (33М6) Додаток.pdf Переглянути