ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Балко Д.І.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33М37
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Червоноградської міської ради.


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять третя сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
___________            м. Червоноград                             _____
     
Про надання дозволу
на розроблення проектів
землеустрою щодо відведення
земельних ділянок на території
Червоноградської міської ради
 
                 Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, з метою формування земельних ділянок і оформлення права постійного користування земельними ділянками, створення умов для ефективного використання земель, враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради  при розгляді  клопотання виконавчого комітету Червоноградської міської ради про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Червоноградської міської ради на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель, (код КВЦПЗД-03.01), розташованих  на території Червоноградської міської ради, Червоноградського району, Львівської області, згідно із затвердженим переліком земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель виконавчого комітету Червоноградської міської ради, (код КВЦПЗД - 03.01 - для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування), що додається.
2. Замовником землевпорядної документації на земельні ділянки, вказані в цьому рішенні, визначити виконавчий комітет Червоноградської міської ради.
3. Розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, згідно цього рішення, здійснити за кошти міського бюджету.
4. Виконавчому комітету Червоноградської міської ради та розробникам документацій із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельних ділянок в Національній кадастровій системі. Розроблені проекти землеустрою щодо вiдведення земельних ділянок подати на затвердження Червоноградській міській раді.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
             Мiський голова                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ
 
 
 

ДОДАТКИ

1 №58 (33М37) Додаток.pdf Переглянути