ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кудрик І.І.

Доповідач:

Кудрик І.І.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.11.2023

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33Г1
Про надання одноразової матеріальної допомоги


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять третя сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
____________      м.Червоноград №________

Про надання одноразової

грошової допомоги

     
 
          Керуючись Законом України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, Податковим кодексом України, рішенням  Червоноградської  міської  ради  “Про                         бюджет  Червоноградської міської територіальної громади  на 2023 рік” від 17.11.2022 № 1516 ( зі змінами) та Положенням про надання одноразової грошової допомоги, затвердженим рішенням  Червоноградської  міської  ради  від 02.02.2023    № 1650, враховуючи висновки постійної депутатської комісії  з питань охорони здоров’я, праці та соціальної політики, освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту, Червоноградська  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни у Положення про надання одноразової грошової допомоги (надалі-Положення), затвердженого рішенням  Червоноградської  міської  ради ”Про затвердження Положення про надання одноразової грошової допомоги в новій редакції“ від 02.02.2023 № 1650,  а саме:  викласти абзац 3 пункту 7  в такій редакції:
     ”Загальний розмiр рiчної грошової допомоги, яку скеровує  депутат мiської ради не перевищує 50 000 гривень, а мiський голова - 6900 000 гривень.“
  1. Надати одноразову грошову допомогу громадянам на лікування внаслідок поранення у період військової агресії Російської Федерації проти України на  загальну  суму  500000 ( п’ятсот тисяч) гривень, згідно списку, що додається.
  2. Надати одноразову грошову допомогу громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, на  загальну суму 406000 (чотириста шість тисяч) гривень, згідно списку, що додається.
  3. Відмовити   в наданні  одноразової  грошової   допомоги   відповідно  до:
4.1 п. 4 Положення – Коцибі  Івану  Михайловичу;
4.2 п. 5 Положення (повторне звернення у поточному році) – Рогаченку Андрію Миколайовичу, Гладкому Олегу Зіновійовичу, Кулиничу Юрію Петровичу (заява від 12.10.2023), Павлику Степану Володимировичу, Шереметі Миколі Дарійовичу, Федуну Богдану Михайловичу, Федан Софії Микитівні, Федану Олександру Степановичу, Ярошенко Євгенії Степанівні, Семенюку Олександру Петровичу.
  1. Залишити без розгляду заяву  Пелого Олега Миколайовича у зв’язку зі смертю заявника.           
  2. Надання одноразової грошової допомоги громадянам провести за рахунок асигнувань бюджету міської територіальної громади, передбачених на надання одноразової грошової допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань охорони здоров’я, праці та соціальної політики, освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту (Кудрик І.І.).
 
 
 
Міський голова   Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 Бланк по допомозі РІШЕННЯ 2 ЛИСТОПАД 2023.pdf Переглянути
2 Бланк по допомозі РІШЕННЯ 1 ЛИСТОПАД 2023.pdf Переглянути