ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ващук М. В.

Доповідач:

Ващук М. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38К3
Про внесення змiн до рішення Червоноградської міської ради від 31.10.2019 №1417 «Про порядок списання комунального майна бюджетних установ, що фiнансуються з мiсцевого бюджету, комунальних закладiв, комунальних пiдприємств засновником яких є мiська рада»

                                                                                                            
ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять восьма сесія восьмого скликання
     Р І Ш Е Н Н Я
  ________ м.Червоноград       №_____
Про внесення змiн до рішення
Червоноградської міської ради
від 31.10.2019  №1417 «Про порядок
списання комунального майна
бюджетних установ, що
фiнансуються з мiсцевого
бюджету, комунальних закладiв,
комунальних пiдприємств

засновником яких є мiська рада»   
 
         Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про мiсцеве самоврядування в Українi», пунктом 4 Змін до порядку, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 09.09.2020 №814 «Про внесення змін до Порядку списання об’єктів державної власності», враховуючи клопотання комунального підприємства «Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради» від 18.03.2024 №1007, Червоноградська мiська рада
 
ВИРIШИЛА:
 
1. Внести змiни до рiшення Червоноградської мiської ради вiд 31.10.2019  №1417 «Про порядок списання комунального майна бюджетних установ, що фiнансуються з мiсцевого бюджету, комунальних закладiв, комунальних пiдприємств засновником яких є мiська рада», виклавши пункти 2,3 у такiй редакцiї:
«2. Списання комунального майна, повнiстю амортизованих основних фондiв (засобiв), iнших необоротних матерiальних активiв, первiсна (переоцiнена) вартiсть яких становить бiльш як 50 тис.грн., здiйснюється суб'єктом  господарювання,  на балансi  якого  воно  перебуває,  на пiдставi прийнятого Червоноградською мiською радою  рiшення про надання згоди на його списання.».
«3. Списання комунального майна, повнiстю амортизованих основних фондiв (засобiв), iнших необоротних матерiальних активiв, первiсна (переоцiнена ) вартiсть яких становить менш як 50 тис.грн., здiйснюється суб'єктом  господарювання,  на балансi  якого  воно  перебуває за рiшенням керiвника суб’єкта господарювання.».
 
2. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкiлля, комунальної власностi та приватизацiї (Василишин П.С.) та заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Ващук М.В.
 
 
Міський голова                        
              
     Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ