ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Балко Д.І.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38К4
Про ініціювання розроблення муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади на період до 2030 року


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять восьма сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
_________________ м. Червоноград                         № _______
     
Про ініціювання розроблення
муніципального енергетичного
плану Червоноградської міської
територіальної громади
на період до 2030 року
             Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтею 6 Закону України «Про енергетичну ефективність», з метою ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, зменшення несприятливого впливу на довкілля шляхом зниження викидів парникових газів (CO2) на території Червоноградської міської територіальної громади, а також для залучення зовнішніх ресурсів у розвиток громади, Червоноградська міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
1. Ініціювати розроблення муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади на період до 2030 року.
2. Визначити головним розробником муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади на період до 2030 року управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Червоноградської міської ради.
3. Створити координаційно-робочу групу з питань розроблення проекту муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади згідно затвердженого персонального складу, що додається.
4. Затвердити Положення про координаційно - робочу групу з питань розроблення проекту муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади, що додається.
5. Координаційно - робочій групі з питань розроблення проекту муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади забезпечити планування та координацію розроблення проекту муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади на період до 2030 року.
6. Управлінню містобудування та архітектури, фінансовому управлінню, відділу освіти, відділу культури, відділу охорони здоров’я,  відділу економіки,  Відділу земельних відносин, відділу капітального будівництва та інвестицій, комунальному підприємству «Червоноградтеплокомуненерго», комунальному підприємству «Червонограджитлокомунсервіс», комунальному підприємству «Червоноград- водоканал» забезпечити надання необхідної інформації для розробки муніципального енергетичного плану Червоноградської міської територіальної громади на період до 2030 року.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної депутатської комісії з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкілля, комунальної власності та приватизації  (Василишин П.С.) та першого  заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради   Балка Д.І.
 
 
             Міський голова                               Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 №7 (38К4 ) Положення і Склад.pdf Переглянути