ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38М23
Про розгляд клопотання фермерського господарства Шумило М.О.


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять восьма сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
_______________ м. Червоноград № ______
     
 
Про розгляд клопотання
фермерського господарства
Шумило М.О.
 
             Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», від 19.10.2022 № 2698-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, клопотання від 22.03.2024 Фермерського господарства Шумило М.О. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на земельну ділянку під польовою дорогою, з метою надання в оренду земельної ділянки, запроектованої для доступу до земельних ділянок, розташованих у виробничому масиві, що знаходяться в обробітку Фермерського господарства Шумило М. О. на території Червоноградської міської ради (за межами населеного пункту села Острів), до якого додано копії: виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців серії ААВ № 629395 виданої 26.07.2013, у відповідності до статті 6 Закону України «Про оренду землi» вiд 06.10.1998 № 161-ХІV, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати Фермерському господарству Шумило М. О. дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на земельну ділянку під польовими дорогами, прогонами орієнтовною площею 0,3000 га, (код КВЦПЗД - 01.18 – земельні ділянки загального користування, які використовуються як польові дороги, прогони), на території Червоноградської міської ради (за межами населеного пункту с. Острів).
2. Фермерському господарству Шумило М.О. та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельних ділянок в Національній кадастровій системі. Розроблену технічну документацію із землеустрою подати на затвердження Червоноградській міській раді.
3. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
4. Рішення може бути оскаржене у шестимісячний строк шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку встановленому процесуальним законом.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
Мiський голова                                                                      Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ