ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38М40
Про розгляд клопотання громадянина Пельца Андрія Юрійовича


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять восьма сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
___________ м. Червоноград     № ____
     
 
Про розгляд клопотання
громадянина Пельца
Андрія Юрійовича                                                                                     
 
             Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», від 19.10.2022 № 2698-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради при розгляді клопотання громадянина Пельца Андрія Юрійовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки з метою надання її в оренду, до якого додано копії: схеми розташування земельної ділянки, паспорта, ідентифікаційного номера, у відповідності до вимог генерального плану міста Червоноград і враховуючи статтю 6 Закону України «Про оренду землi» вiд 06.10.1998 № 161-ХІV, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати громадянину Пельцу Андрію Юрійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0233 га з метою надання її в оренду для ведення городництва (код КВЦПЗД – 01.07 – для городництва) в місті Червоноград біля земельної ділянки № 81 в садівничому кооперативі «Шахтар».
2. Громадянину Пельцу Андрію Юрійовичу та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в Національній кадастровій системі. Розроблений проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Червоноградській міській раді.
3. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
4. Рішення може бути оскаржене у шестимісячний строк шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку встановленому процесуальним законом.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
Мiський голова                                                        Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ