ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38М48
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять восьма сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
     
__________ м. Червоноград                       _____
     
 
 
Про надання дозволу на
виготовлення технічної
документації з нормативної
грошової оцінки земельних
ділянок (в межах
території Червоноградської
територіальної громади)
на території Червоноградської
міської ради
 
 
            Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законом України від 11.12.2003 №1378-ІV «Про оцінку земель», з метою затвердження нормативної грошової оцінки на всю територію громади, враховуючи Методику нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затверджену Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2021 року № 1147 та подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради пропозицiї, Червоноградська міська рада
 
 
В И Р I Ш И Л А :
 
 
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради.
2. Замовником технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради визначити виконавчий комітет Червоноградської міської ради (код ЄДРПОУ: 04055920).
3. Виготовлену та погоджену у встановленому порядку технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради, подати на затвердження Червоноградській міській раді.
4. Вважати таким, що втратило чинність рішення сесії Червоноградської міської ради від 22.02.2024 № 2422 «Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель Червоноградської міської ради Червоноградського району Львівської області».
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ