ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Балко Д.І.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39К1
Про погодження Проекту організації дорожнього руху на вул. Шевська (від вул. І.Франка до вул. Б.Хмельницького) у м. Червоноград Львівської області

 
 
 
ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
Р І Ш Е Н Н Я
тридцять дев’ята  сесія  восьмого скликання
__________ м.Червоноград  № ____
         
     
Про погодження Проекту організації  дорожнього руху на вул. Шевська (від
вул. І.Франка довул. Б.Хмельницького)
у 
м. Червоноград  Львівської області
 
       
       

        Керуючись статтями 25,59,60,  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   статтями 6, 9, Закону України “Про дорожній рух”, статтями 16, 19, 21 Закону України “Про  автомобільні дороги”, Правилами дорожнього руху зі змінами, розглянувши  лист  КП «Комунальник  від 03.05.2024 №01.Д/1.3/300, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, Червоноградська міська рада

 
ВИРІШИЛА:
         1. Погодити  проект організації   дорожнього  руху  на вул. Шевська  ( від вул. І.Франка до вул. Б.Хмельницького) у м.Червоноград Львівської області, що  додається.
         2. Комплекс робіт по облаштуванню технічних засобів організації  дорожнього руху КП «Комунальник»  провести у відповідності до погоджених схем та із  врахуванням нормативних актів з забезпечення безпеки  дорожнього руху в Україні.
 
        3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  голову постiйної депутатської комiсiї з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкiлля, комунальної власностi та приватизації (Василишин П.С.)  та першого заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради   Балка Д.І.
 
 
 
Міський голова                                                                                 Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ 
 
 

ДОДАТКИ

1 №12 (39К1) Проект вул. Шевська.pdf Переглянути