ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39М41
Про розгляд клопотання громадянки Заміховської Тамари Григорівни


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять дев’ята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
___________ м. Червоноград № _____
Про розгляд клопотання
громадянки Заміховської
Тамари Григорівни
 
             Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законом України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», розглянувши клопотання громадянки Заміховської Тамари Григоріни про внесення змін в № З.п. 87, пункт 1, підпункту 1.1., додатку №1, рішення виконавчого комітету Червоноградської міської ради народних депутатів Львівської області від 18.07.1996 року № 316, враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, на підставі копії свідоцтва про смерть, що додаються, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Внести зміни в рядок № 87, підпункту 1.1., пункту 1,  додатку № 1, рішення виконавчого комітету Червоноградської міської ради народних депутатів Львівської області від 18.07.1996 року № 316 «Про передачу земельних ділянок у приватну та колективну власність для обслуговування індивідуальних гаражів» де змінити прізвище, ім’я, та по батькові з «ЗАМИХОВСЬКИЙ Григорій ФЕДОРОВИЧ» на «Заміховський Григорій Федорович».
2. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
3. Рішення може бути оскаржене протягом трьох років шляхом подання заяви до місцевого загального суду в порядку встановленому процесуальним законом.
4. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ