ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39М50
Про розгляд клопотання громадянки Дзядик Оксани Йосипівни


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять дев’ята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
     
__________ м. Червоноград №________
      
 
Про розгляд клопотання
громадянки Дзядик Оксани
Йосипівни
 
             Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», від 19.10.2022 № 2698-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, клопотання від 23.03.2024 громадянки Дзядик Оксани Йосипівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки до якого додано копії: паспорта, ідентифікаційного номера, витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Договору купівлі-продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності: окремого майна- нежитлової будівлі (фельдшерсько-акушерський пункт) загальною площею 69,6 кв. м за адресою: Львівська область, Червоноградський район, с. Острів, вул. І. Франка, будинок 4а, за результатами аукціону без умов, у відповідності до підпункту 5, пункту 27, розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України із змінами, внесеними згідно із Законом України від 19.10.2022 № 2698-ІХ, на підставі права власності на об’єкт нерухомого майна, який знаходиться на земельній ділянці площею 0,1000 га в с. Острів,  вул. І. Франка, 4 а (право власності підтверджується копією витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно), Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати громадянці Дзядик Оксані Йосипівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі, (фельдшерсько-акушерський пункт) (код КВЦПЗД - 03.03 – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги), орієнтовною площею 0,1000 га на території Червоноградської міської ради (нежитлова будівля знаходиться за адресою с. Острів, вул. І. Франка, 4 а).
2. Громадянці Дзядик Оксані Йосипівні та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в Національній кадастровій системі. Розроблений проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Червоноградській міській раді.
3. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
4. Рішення може бути оскаржене у шестимісячний строк шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку встановленому процесуальним законом.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
             Мiський голова                                                   Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ