ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39М52
Про розгляд клопотання громадянина Дмитришина Володимира Володимировича


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять дев’ята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
__________        м. Червоноград                 № ______
     
Про розгляд клопотання
громадянина Дмитришина
Володимира Володимировича
 

             Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, при розгляді клопотання громадянина Дмитришина Володимира Володимировича про продаж у власнiсть земельної дiлянки несільськогосподарського призначення, до якого додано копії: договору оренди землі, паспорта, ідентифікаційного номеру, витягів з Держвного реєстру речових прав, містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва, витягу з містобудівної документації, витягу з Реєстру будівельної діяльності щодо інформації про проектні документації Єдиної державної електрнної системи у сфері будівництва, технічного паспорта, ідентифікатора об’єкта, Витягу з Реєстру будівельної діяльності щодо інформації про технічні інвентаризації Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, витягу з Реєстру будівельної діяльності щодо інформації про присвоєння адрес Єдиної держаної електронної системи у сфері будівництва, на підставі права власності на об’єкт нерухомого майна, відсоток готовності (%) : 10, який знаходиться на земельній ділянці площею 0,5650 га в м. Червоноград на      вул. Львівській, 75-А кадастровий номер земельної дiлянки – 4611800000:06:002:0055, враховуючи статтю 128 Земельного кодексу України Червоноградська мiська рада

 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Доручити виконавчому комiтету Червоноградської мiської ради:
1.1. Забезпечити проведення експертної грошової оцiнки земельної ділянки несiльськогосподарського призначення площею 0,5650 га, кадастровий номер 4611800000:06:002:0055 наданої в оренду громадянину Дмитришину Володимиру Володимировичу для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу для будівництва станції технічного обслуговування автомобілів із магазином автозапчастин (КВЦПЗД – 12.11 – для розміщення та експлуатації обєктів дорожнього сервісу), в місті Червонограді на вулиці Львівській, 75-А.
Встановити розмір авансового платежу у сумі 792883,06 грн. (сімсот дев’яносто дві тисячі вісімсот вісімдесят три грн 06 коп.), що становить 20% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
1.2. Укласти з покупцем земельної ділянки договір про сплату авансового внеску за земельну ділянку в рахунок оплати ціни земельної ділянки, згідно цього рішення.
2. Уповноважити Червоноградського мiського голову або іншу довірену особу на пiдписання договору про сплату авансового внеску в рахунок оплати цiни земельної дiлянки та договору про проведення експертної грошової оцiнки земельної ділянки, згiдно цього рiшення.
3. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
4. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.)
 
 
          Мiський голова                                                       Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ