ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44М19
Про розгляд клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКО-ТЕХРЕСУРС»


ШЕПТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
 

 
____________      м. Шептицький № _______
 
 
   
Про розгляд клопотання
Товариства з обмеженою
відповідальністю
«ЕКО-ТЕХРЕСУРС»
 
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради при розгляді клопотання Товариста з обмеженою відповідальністю «ЕКО - ТЕХРЕСУРС», від імені якого на підставі довіреності діє Бакланов Олександр Миколайовича, про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться в оренді товариства відповідно до договору оренди землі № 50 від 30 серпня 2022 року, до якого додано копії: схеми розташування земельної ділянки, Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, довіреності, паспорта, ідентифікаційного номера, Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухому майно про реєстрацію права власності, договору оренди землі № 50 від 30 серпня 2022 року, керуючись статтею 20 Земельного кодексу України із змінами, внесеними згідно із Законом України від 19.10.2022 № 2698-ІХ та статтею 50 Закону України «Про землеустрій» вiд 22.05.2003 № 858-ІV, відповідно до текстових та графічних матеріалів проекту містобудівної документації «Детальний план території з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування виробничих та складських будівель за адресою: Львівська область, Червоноградський район, Червоноградська міська територіальна громада, с. Сілець присілок Солтиси», відсутність підстав для відмови у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою, встановлених частиною 3 статті 123 Земельного кодексу України та можливість розроблення документації у відповідності до частини 1 статті 50 Закону України «Про землеустрій», Шептицька мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ЕКО - ТЕХРЕСУРС» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки площею 1,6292 га щодо зміни її цільового призначення на території Шептицької міської ради (за межами с. Сілець), змінивши «КВЦПЗД - 11.01 - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами» на «КВЦПЗД -11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» та змінивши вид використання з «для обслуговування виробничих будівель та споруд» на «для будівництва та обслуговування комплексу складських та виробничих будівель та споруд»,
кадастровий номер 4624886600:02:000:0036.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «ЕКО – ТЕХРЕСУРС» подати проєкт землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення на затвердження Шептицькій міській раді.
3. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті міської ради.
4. Рішення може бути оскаржене у шестимісячний строк шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку, встановленому процесуальним законом.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
Мiський голова                                                Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ