ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Надільна Галина Вікторівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44М29
Про розгляд клопотання Комунального підприємства «Центр медико-санітарної допомоги м. Червонограда»

 
 
ШЕПТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 

 
____________    м. Шептицький № _____
 
     
Про розгляд клопотання
Комунального підприємства
«Центр медико-санітарної
допомоги м. Червонограда»
 
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», вiд 06.10.1998 № 161-ХІV «Про оренду землi», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, при розгляді клопотання Комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червонограда» про виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Сілець, присілок Копані, вул. Шахтарська (в районі земельної ділянки з кадастровим номером 4624886600:19:003:0074), до якого додані: схеми розташування земельної ділянки, Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до текстових та графічних матеріалів проекту містобудівної документації «Детальний план території під будівництво дитячого садка-ясел на 90 місць та громадських об’єктів в кварталі вулиць Шахтарська – Українська в селі Сілець присілок Копані, Сокальського району, Львівської області», відсутність підстав для відмови у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою, встановлених частиною 3 статті 123 Земельного кодексу України та можливість розроблення документації у відповідності до частини 1 статті 50 Закону України «Про землеустрій», Шептицька мiська рада
 
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл Комунальному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червонограда» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га, для будівництва та обслуговування Амбулаторії загальної практики сімейної медицини (код КВЦПЗД 03.03. - для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги) в с. Сілець, присілок Копані, вул. Шахтарська, 1а (в районі земельної ділянки з кадастровим номером 4624886600:19:003:0074) з подальшим наданням її в постійне користування.
2. Комунальному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червоноград» та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в Національній кадастровій системі. Розроблений проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянок подати на затвердження Шептицькій міській раді.
3. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті міської ради.
4. Рішення може бути оскаржене у шестимісячний строк шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку, встановленому процесуальним законом.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
          Мiський голова                                              Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ