ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Ващук Марта Валеріївна

Підготував:

юридичний відділ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44РЕК1
Про внесення змін в рішення Червоноградської міської ради № 550 від 24.06.2021 «Про створення комунальної установи «Центр інновацій»


ШЕПТИЦЬКА  МІСЬКА РАДА
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
____________      м.Шептицький №________
     
     
 
Про внесення змін в рішення Червоноградської міської ради
№ 550 від 24.06.2021 «Про створення комунальної установи «Центр інновацій» 
   
Керуючись статтею 143 Конституції України, статтею 25, пунктом 30 частини першої статті 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 80,83,87,89,90 Цивільного кодексу України, з метою створення умов для підвищення інвестиційної привабливості міста та залучення зовнішніх інвестицій, Шептицька міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни в рішення Червоноградської міської ради № 550 від 24.06.2021 «Про створення комунальної установи «Центр інновацій», а саме:  в тексті рішення та додатках до нього найменування комунальної установи  «Центр інновацій» змінити на «Агенція справедливої трансформації».
 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, забезпечення законності, антикорупційної політики, захисту прав людини, сприяння децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації (Майданович С.В.), постійну депутатську комісію з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкілля, комунальної власності та приватизації (Василишин П.С.), постійну депутатську комісію з питань економічного розвитку (інвестиції, промисловість, транспорт, зв’язок) (Лапець М. Р.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ващук М.В.
 
 
 
Міський голова   
 
Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ