ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 51-зе10.
розг

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
п’ятдесят перша сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
____________м. Червоноград__________

Про розгляд заяви громадянина

Зробка Михайла Володимировича

Розглянувши поданi постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, заяву громадянина Зробка Михайла Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 07.07.2011 № 3613-УI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй", вiд 21.05.1997 №280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Надати громадянину Зробку Михайлу Володимировичу дозвiл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300га для будiвництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в місті Червонограді на вулиці Сонячній, біля земельної ділянки 22, власником якої є батько Зробка Михайла Володимировича, Зробко Володимир Іванович, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови Червоноградської міської ради, при умові внесення змін в будівельний паспорт земельної ділянки на вул. Сонячній, 22 в місті Червонограді стосовно блокування двох житлових будинків цих суміжних земельних ділянок.
  2. Громадянину Зробку Михайлу Володимировичу та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в національній кадастровій системі. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Червоноградській міській раді.
  3. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ