ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 51-зе14.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
п’ятдесят перша сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
_____________м. Червоноград_____

Про розгляд клопотання

Товариства з обмеженою

відповідальністю «Кольга»

Розглянувши поданi постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради пропозицiї, клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Кольга» про надання дозволу на виготовлення технiчної документацiї iз землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право особистого сервітуту, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 р. № 858-IV "Про землеустрiй" та вiд 21.05.1997 р. № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «Кольга» дозвiл на виготовлення технiчної документацiї iз землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки площею 0,0125 га, (загальна площа 1,6226 га, кадастровий номер 4611800000:02:009:0082, що перебуває в постійному користуванні Комунального підприємства «Червоноградський парк культури і відпочинку»), в місті Червонограді на вулиці Паркова, 5, на яку поширюється право особистого сервітуту – право на розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм) за нотаріально посвідченою згодою КП «Червоноградський парк культури і відпочинку» щодо встановлення сервітуту для розміщення тимчасових споруд в інтересах ТзОВ «Кольга».
  2. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балку Д.І. та Товариству з обмеженою відповідальністю «Кольга» забезпечити внесення відомостей до Державного земельного кадастру про обтяження особистим сервітутом частини земельної ділянки, кадастровий номер - 4611800000:02:009:0082, вказаної в п. 1 даного рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ