ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 51-зе16.
включе

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
пятдесят перша сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
____________м. Червоноград _____

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки та про

включення в перелік земельних ділянок

для продажу прав їх оренди на земельному аукціоні

З метою продажу права оренди земельної ділянки на земельному аукціоні, і створення умов для ефективного використання земель, поповнення міського бюджету, стимулювання суб’єктів підприємницької діяльності до придбання в оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення, формування відкритого та прозорого ринку землі, керуючись Земельним Кодексом України, Законами України від 21.05.1997 р. 280/97–ВР "Про місцеве самоврядування в Україні", від 07.06.1996 р. № 236/96–ВР „Про захист від недобросовісної конкуренції”, рішенням Червоноградської міської ради від 25.06.2019 № 1277 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території міста Червонограда», Червоноградська мiська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, стартову ціну лоту згідно з № з/п 1 додатку та включити в перелік земельну ділянку для продажу права її оренди, терміном на 10 (десять) років, на земельному аукціоні.
  2. Затвердити стартову ціну лоту згідно з № з/п 2 додатку та включити в перелік земельну ділянку для продажу права її оренди, терміном на 10 (десять) років, на земельному аукціоні
    2. Встановити крок торгів у розмірі 0,5 % від стартової ціни за користування (оренду) земельної ділянки.
  3. Уповноважити першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балка Д.І. на укладення договору з виконавцем земельного аукціону та договору оренди землі з переможцем торгів на підставі протоколу аукціону.
  4. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балку Д.І. забезпечити отримання витягів з державного земельного кадастру про земельні ділянки у Міськрайонному управлінні у Сокальському районі та місті Червонограді головного управління Держгеокадастру у Львівській області та у державного реєстратора речових прав на нерухоме майно.

5. Встановити, що фінансування організації та проведення земельних торгів здійснюється їх виконавцем, у тому числі за рахунок реєстраційних внесків учасників земельних торгів з наступним відшкодуванням всіх витрат переможцем земельних торгів.

Встановити винагороду виконавцю земельних торгів у розмірі 50 відсотків річної плати за користування земельною ділянкою, але не більш як 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за лот.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань містобудування, регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою (П. П. Остапюк) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балка Д.І.

Міський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ

Додаток

до рішення Червоноградської міської ради

від _________ _____

Перелік земельних ділянок які виставляються на земельні торги окремими лотами

№ з/пАдреса земельної ділянкиЦільове призначення земельної ділянкиКадастровий номер та площа земельної ділянки

га
Стартова ціна
права оренди земельної ділянки - річний розмір орендної плати
%
грн. в рік
Крок аукціону (грн.)
0,5 % для продажу права оренди земельних ділянок
1вул. МазепиКод КВЦПЗ-02.10 «Для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури», для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури 4611800000:002:002:0075
0,5472
1
33838,73
169,19
2вул. Львівська, 75Код КВЦПЗ-12.11 «Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу», для будівництва станції технічного обслуговування автомобілів із магазином автозапчастин4611800000:06:002:0066
0,3180
12
104432,12
522,16

Секретар міської радиО. ГРАСУЛОВ