ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32Р3


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять друга сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
____________      м.Червоноград №________
Про реалізацію  субпроєкту "Капітальний ремонт Народного
дому в м. Червонограді Львівської області. Коригування" у рамках
Проєкту "Енергоефективність громадських будівель в Україні"
 
 
             Керуючись статтею 25,59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, ратифікованої Законом України від 15 липня 2021 року № 1663-IX "Про ратифікацію Фінансової угоди ( Проект "Енергоефективність громадських будівель в Україні" ) між Україною та Європейським інвестиційним банком", яка впроваджується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Міністерством фінансів України, з метою забезпечення ефективної та вчасної реалізації субпроєкту "Капітальний ремонт Народного дому в м. Червонограді Львівської області. Коригування" у рамках Проєкту "Енергоефективність громадських будівель в Україні" Червоноградська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Уповноважити Червоноградського міського голову видавати розпорядження стосовно субпроєкту "Капітальний ремонт Народного дому в м. Червонограді Львівської області. Коригування" у рамках Проєкту   "Енергоефективність громадських будівель в Україні".
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, забезпечення законності, антикорупційної політики, захисту прав людини, сприяння децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації (Майданович С.В.)
       
Міський голова  Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ