ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37К2


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять сьома сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
__________. м.Червоноград №_______

Про передачу з балансу вiддiлу капiтального будiвництва та iнвестицiй Червоноградської мiської ради в статутний фонд комунального підприємства «Червоноградтеплокомуненерго» капiтальних вкладень

  
                Керуючись статтею 26 Закону України  „Про мiсцеве самоврядування в Українi”  та статтею 327 Цивiльного кодексу України, розглянувши клопотання вiддiлу капiтального будiвництва та iнвестицiй Червоноградської мiської ради від 27.02.2024 №45,  Червоноградська мiська рада
 
 
ВИРIШИЛА:
 
        1.Зняти з балансу вiддiлу капiтального будiвництва та iнвестицiй Червоноградської мiської ради та передати, як внески в статутний фонд,                                                  КП «Червоноградтеплокомуненерго» капiтальнi вкладення по об’єкту «Капiтальний ремонт димовидалення котла КСВТ-3,15МВт районної газової котельнi РГК-4 по            вул. Коновальця 1а в м.Червоноград Львiвської областi. Коригування» в сумі 1 468 398,17 грн (Один мільйон чотириста шістдесят вісім тисяч триста дев’яносто вісім грн. 17 коп.)
 
       2.Вiддiлу капiтального будiвництва та iнвестицiй Червоноградської мiської ради зняття капiтальних вкладень провести згiдно чинного законодавства.
 
       3.КП «Червоноградтеплокомуенерго» прийняти на баланс, як внески в статутний фонд, капiтальнi вкладення по об’єкту «Капiтальний ремонт димовидалення котла КСВТ-3,15МВт районної газової котельнi РГК-4 по вул. Коновальця 1а в м.Червоноград Львiвської областi. Коригування» в сумі 1 468 398,17 грн (Один мільйон чотириста шістдесят вісім тисяч триста дев’яносто вісім грн. 17 коп.)
 
 
        4.КП «Червоноградтеплокомуенерго» прийняття в статутний фонд капiтальних вкладень провести згiдно чинного законодавства.
 
       5.Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань комунального господарства, благоустрою, охорони  довкiлля, комунальної власностi та приватизацiї (Василишин П.С.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради   Балка Д.І.
 
   Міський голова                                 Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ