ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36К6

                                        
ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять восьма сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
_____________ м.Червоноград __________
     
     
Про прийняття в комунальну власнiсть Червоноградської міської територіальної громади майна комунального
пiдприємства “Соснівський міський ринок”

 
   
      Керуючись статтями 25, 60 Закону України „Про мiсцеве самоврядування в Українi”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, статтею 327 Цивільного кодексу України, рiшенням сесiї Червоноградської мiської ради вiд 21.12.2023 № 2225 „Про припинення юридичної особи комунального підприємства „Соснівський міський ринок” шляхом ліквідації”, розглянувши клопотання голови ліквідаційної комісії КП „Соснівський міський ринок” від  02.04.2024 № 14 та комунального пiдприємства Червоноградський ринок від 02.04.2024 № 01-7/43 і враховуючи висновки постiйної депутатської комiсiї з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкiлля, комунальної власностi та приватизацiї, Червоноградська мiська рада 
 
ВИРIШИЛА:
        1. Прийняти в комунальну власнiсть Червоноградської міської територіальної громади майно комунального пiдприємства “Соснівський міський ринок” за адресою: м.Соснівка, вул. Базарна, буд.1 згiдно затвердженого переліку майна комунального пiдприємства “Соснівський міський ринок”, що додається.
        2. Передати безкоштовно на баланс комунального пiдприємства Червоно-градський ринок майно, зазначене в пункті 1 цього рішення.
        3. Комунальному  пiдприємству Червоноградський ринок прийняти  на баланс майно, як внесок до статутного фонду.
        4. Прийняття та передачу майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення провести у відповідності до чинного законодавства України.
        5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкiлля, комунальної власностi та приватизацiї (Василишин П.С.) та заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Ващук М.В. 
 
 
Мiський голова                                                                          Андрій  ЗАЛIВСЬКИЙ