ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39М24

 
 

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять дев’ята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
___________        м. Червоноград                 № _____
     
Про розгляд клопотання
громадянина Воляника
Володимира Володимировича
 
 
           На підставі клопотання громадянина Воляника Володимира Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0059 га, в місті Червонограді на вул. Будівельна, 9 а, кадастровий номер 4611800000:02:011:0061, з «для будівництва і обслуговування індивідуального гаража» на «для обслуговування адміністративної будівлі нотаріальної контори», розпочато адміністративне провадження.
Постійно діючою комісією з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних відносин при виконавчому комітеті Червоноградської міської ради                        10 травня 2024 року розглянуто клопотання громадянина Воляника Володимира Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0059 га, в місті Червонограді на вул. Будівельна, 9 а, кадастровий номер 4611800000:02:011:0061, яка перебуває у власності громадянина Воляника Володимира Володимировича, з «для будівництва і обслуговування індивідуального гаража» на «для обслуговування адміністративної будівлі нотаріальної контори» (далі по тексту – Клопотання) та долучені до нього копії: паспорта, ідентифікаційного номера, довідки про реєстрацію місця проживання особи, витяги про реєстрацію права власності на нерухоме майно (незавершений будівництвом гараж та земельну ділянку), витягу з містобудівної документації.
В ході розгляду Клопотання встановлено, що згідно пункту 2 статті 20 Земельного кодексу України віднесення земельних ділянок до певної категорії та виду цільового призначення земельних ділянок здійснюється щодо земельних ділянок приватної власності – їх власниками, що є підставою для відмови громадянину Волянику Володимиру Володимировичу в наданні дозволу на розроблення документації.
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», враховуючи пропозиції постiйно дiючої комiсiї з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Відмовити громадянину Волянику Володимиру Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення на земельну ділянку площею 0,0059 га, кадастровий номер 4611800000:02:011:0061, в місті Червонограді на вулиці Будівельна, 9 а, з метою зміни цільового призначення з «для будівництва і обслуговування індивідуального гаража» на «для обслуговування адміністративної будівлі нотаріальної контори».
2. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
3. Рішення може бути оскаржене у шестимісячний строк шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку встановленому процесуальним законом.
4. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
 
Міський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ