ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Балко Д.І.

Доповідач:

Надільна Г.В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39М43
Про розгляд клопотання громадянки Старошельської Любові Петрівни


ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
тридцять дев’ята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
___________ м. Червоноград № _____
Про розгляд клопотання
громадянки Старошельської
Любові Петрівни
 
              Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законом України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», розглянувши клопотання громадянки Старошельської Любові Петрівни про внесення змін в № п/п 301  додатку до рішення Острівської сільської ради народних депутатів Сокальського району Львівської області п’ятої сесії другого скликання від 26.09.1995 року «Про приватизацію земельних ділянок, наданих  громадянам сіл для обслуговування житлових будинків і для ведення підсобного господарства», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, на підставі копії паспорта, рішення Острівської сільської ради народних депутатів Сокальського району Львівської області п’ятої сесії другого скликання від 26.09.1995 року, що додаються, Червоноградська мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Внести зміни в рядок № 301  додатку до рішення Острівської сільської ради народних депутатів Сокальського району Львівської області п’ятої сесії другого скликання від 26.09.1995 року «Про приватизацію земельних ділянок, наданих  громадянам сіл для обслуговування житлових будинків і для ведення підсобного господарства» де змінити прізвище, ім’я, по-батькові з «Стапошельська Любов Петрівна» на «Старошельська Любов Петрівна».
2. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті Червоноградської міської ради.
3. Рішення може бути оскаржене протягом трьох років шляхом подання заяви до місцевого загального суду в порядку встановленому процесуальним законом.
4. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ