ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44М13
Про розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в місті Шептицький на вулиці Сокальська, 2

 
ШЕПТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
 

 
____________      м. Шептицький № _______
     
Про розроблення проєкту
землеустрою щодо
відведення земельної ділянки
в місті Шептицький на
вулиці Сокальська, 2
 
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», від 19.10.2022 № 2698-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, клопотання мешканців будинку № 2 на вулиці Сокальській в м. Шептицький, з метою формування земельної ділянки як об’єкта цивільних прав та створення умов для ефективного використання земель, Шептицька мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Розробити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,7939 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, (КВЦПЗД - 02.10 - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури), в м. Шептицький на вул. Сокальська, 2.
2. Замовником проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки визначити виконавчий комітет Червоноградської міської ради.
3. Розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки здійснити за кошти міського бюджету.
4. Виконавчому комітету Червоноградської міської ради та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в Національній кадастровій системі. Розроблений проєкт землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Шептицькій міській раді.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
Мiський голова                                                   Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ