ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Надільна Галина Вікторівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44М27
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж прибережної захисної смуги річки Болотня на території Шептицької міської ради

 
 
ШЕПТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 

 
____________      м. Шептицький № _____
 
     
 
Про надання дозволу на
розроблення проекту
землеустрою щодо
встановлення меж
прибережної захисної смуги
річки Болотня на території
Шептицької міської ради
 
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Водним кодексом України, Законами України вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», з метою створення сприятливого природоохоронного режиму на річці Болотня, враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, у відповідності до статтей 10, 88 Водного кодексу України, статтей 12, 19, 58, 60, 61 Земельного кодексу України, статті 47 Закону України «Про землеустрій», Шептицька мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Розробити проект землеустрою щодо встановлення межі прибережної захисної смуги річки Болотня на території Шептицької міської ради.
2. Замовником виконання робіт даного проекту землеустрою визначити виконавчий комітет Червоноградської міської ради.
3. Фiнансування видаткiв на розроблення даного проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки здiйснити за рахунок коштiв мiського бюджету.
4. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балку Д.І. та розробнику проекту землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельних ділянок в національній кадастровій системі. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою подати на затвердження Шептицькій міській раді.
5. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
Мiський голова                                                Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ