ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.10.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44М30
Про розгляд клопотання фізичної особи – підприємця Юферова Василя Вікторовича


ШЕПТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 
____________      м. Шептицький № ______
     
Про розгляд клопотання
фізичної особи – підприємця
Юферова Василя Вікторовича
 
 
 
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», вiд 06.10.1998 № 161-ХІV «Про оренду землi», враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, при розгляді клопотання громадянки Владики Ольги Ігорівни, довіреної особи фізичної особи - підприємця Юферова Василя Вікторовича, щодо поновлення договору про встановлення земельного   сервітуту № 2 від 10 серпня 2021, до якого додано копії: паспорта, довіреності, договору про встановлення земельного сервітуту № 2 від 10 серпня 2021, витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права у відповідності до статтей 99 та 1261 Земельного кодексу України, враховуючи відсутність підстав для відмови у поновленні договору про встановлення земельного сервітуту, Шептицька мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Встановити в інтересах фізичної особи - підприємця Юферова Василя Вікторовича особистий строковий сервітут терміном на 3 (три) роки на частину земельної ділянки площею 0,0106 га, (загальна площа 0,6945га кадастровий номер земельної ділянки 4611800000:02:009:0018) для розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм), в м. Шептицький на просп. Шевченка, 15 та визначити плату в розмірі 12 % вiд її нормативної грошової оцінки.
2. Фізичній особі - підприємцю Юферову Василю Вікторовичу укласти договір про встановлення земельного сервітуту та забезпечити державну реєстрацiю права користування земельним сервітутом, згідно цього рішення, у державного реєстратора прав на нерухоме майно.
3. Видатки за оформлення договору про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку та державну реєстрацiю права користування земельним сервітутом вiднести за рахунок фізичної особи - підприємця Юферова Василя Вікторовича.
4. Рішення набирає чинності з дня доведення його до відома адресата шляхом оприлюднення на офіційному веб сайті міської ради.
5. Рішення може бути оскаржено протягом трьох років шляхом подання заяви до місцевого господарського суду в порядку, встановленому процесуальним законом.
6. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
             Мiський голова                                          Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ