ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44М31

 
 
ШЕПТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
 
сорок четверта сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
 

____________      м. Шептицький № ______
     
Про розроблення проєкту
землеустрою щодо встановлення 
меж територій Червоноградської
територіальної громади
 
Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законом України вiд 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрiй», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр», з метою внесення відомостей про межі території Червоноградської територіальної громади до Державного земельного кадастру, враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, у відповідності до статті 461 Закону України «Про землеустрій», Шептицька мiська рада
 
В И Р I Ш И Л А :
 
1. Розробити проєкт землеустрою щодо встановлення меж території Червоноградської територіальної громади.
2. Замовником виконання робіт даного проєкту землеустрою визначити виконавчий комітет Червоноградської міської ради.
3. Фiнансування видаткiв на розроблення проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Червоноградської територіальної громади здiйснити за рахунок коштiв мiського бюджету.
4. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балку Д.І. та розробнику проєкту землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельних ділянок в національній кадастровій системі. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою подати на затвердження Шептицькій міській раді.
5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).
 
 
 
 
             Мiський голова                                                   Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ