ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
п’ятдесят четверта сесія сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
_____________м. Червоноград________

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документацiї iз землеустрою

Розглянувши заяву громадянина Лотоцького Богдана Петровича про надання дозволу на виготовлення технiчної документацiї iз землеустрою щодо встановлення (вiдновлення) меж земельної дiлянки в натурi (на мiсцевостi), враховуючи поданi постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 р. № 858-IV "Про землеустрiй" та вiд 21.05.1997 №280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червонограда», Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Надати громадянам дозвіл на виготовлення технiчних документацiй iз землеустрою щодо встановлення (вiдновлення) меж земельних дiлянок в натурi (на мiсцевостi) для будiвництва i обслуговування жилого будинку, господарських будiвель i споруд (присадибна ділянка) згідно додатку.
  2. Громадянам та розробникам документацiй iз землеустрою забезпечити державну реєстрацiю земельних дiлянок в нацiональнiй кадастровiй системi, розроблені та погоджені у встановленому порядку технічні документацiї iз землеустрою подати на затвердження Червоноградськiй мiськiй радi.
  3. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ

додаток № 1

до рiшення Червоноградської мiської ради

від __________ № _______

Перелік

громадян, яким надається дозвiл на виготовлення технiчних документацiй iз землеустрою щодо встановлення (вiдновлення) меж земельних дiлянок в натурi (на мiсцевостi) для будiвництва i обслуговування жилого будинку, господарських будiвель i споруд (присадибна ділянка) в мiстi Червоноградi


з/п
Прiзвище, iм’я, по-батьковi, адреса проживання.Мiсцезнаходження
земельної дiлянки.
Площа земельної дiлянки, для передачі у власність, га
1Лотоцький Богдан Петрович,
прож. м. Червоноград,
вул. Стрілецька,12.
м. Червоноград,
вул. Стрілецька,12.
0,0600
2Лаврись Галина Йосипівна,
прож. м. Червоноград,
вул. Головна, 3/1, (1/2 частки);
Пельц Ольга Миколаївна, прож. м. Червоноград,
вул. Головна, 3/1, (1/4 частки);
Лесь Ірина Миколаївна,
прож. м. Червоноград,
вул. Головна, 3/1, (1/4 частки).
м. Червоноград,
вул. Головна, 3/1.
0,0850

Секретар мiської ради О. ГРАСУЛОВ