ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
пятдесят четверта сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
______________м. Червоноград ________

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок для будівництва

і обслуговування жилого будинку,

господарських будівель і споруд

(присадибна ділянка)

Розглянувши заяви громадян про виділення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, враховуючи поданi постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради рекомендації, керуючись Земельним кодексом України, Законами України від 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрій", від 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні", розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 898-р «Питання забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками», Червоноградська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Відмовити громадянину Боруцькому Роману Олеговичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Червонограді тому, що згідно п.6 ст.118 Земельного кодексу України громадянин не зазначив у своїй заяві орієнтовний розмір земельної ділянки та не додав графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки.
  2. Відмовити громадянину Кикоть Миколі Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Червонограді тому, що згідно п.6 ст.118 Земельного кодексу України громадянин не зазначив у своїй заяві орієнтовний розмір земельної ділянки та не додав графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки.
  3. Відмовити громадянці Коцур Людмилі Олександрівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Червонограді тому, що згідно п.6 ст.118 Земельного кодексу України громадянка не зазначила у своїй заяві орієнтовний розмір земельної ділянки та не додала графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки.
  4. Відмовити громадянину Карпяк Павлу Петровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Червонограді тому, що згідно п.6 ст.118 Земельного кодексу України громадянин не зазначив у своїй заяві орієнтовний розмір земельної ділянки та не додав графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки.
  5. Відмовити громадянці Клак Галині Михайлівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Червонограді тому, що згідно п.6 ст. 118 Земельного кодексу України громадянка не зазначила у своїй заяві орієнтовний розмір земельної ділянки та не додала графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування та розмір земельної ділянки.
  6. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Міський голова А.ЗАЛІВСЬКИЙ