ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8.
розг

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
пятдесят четверта сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
_____________м. Червоноград№ _________

Про розгляд заяви громадянина

Клюсова Валерія Олександровича

Розглянувши заяву громадянина Клюсова Валерія Олександровича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки, враховуючи поданi постiйно-дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй" та вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Надати громадянину Клюсову Валерію Олександровичу дозвiл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 8,5 га з подальшою передачею її громадській організації спілці ветеранів АТО Червонограда «Воля» для обслуговування майстерні-бані (код КВЦПЗ – 07.01 – для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення) в місті Червонограді, на вулиці Б. Хмельницького, 2-7, за рахунок земель запасу Червоноградської міської ради.
  2. Громадянину Клюсову Валерію Олександровичу та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в національній кадастровій системі. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Червоноградській міській раді.
  3. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ