ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9.
розг

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
пятдесят четверта сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
____________м. Червоноград_________

Про розгляд заяви громадянки

Зазуляк Кристини Володимирівни

Розглянувши заяву громадянки Зазуляк Кристини Володимирівни про надання дозволу на виготовлення технiчної документацiї iз землеустрою щодо поділу земельної ділянки, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 р. № 858-IV "Про землеустрiй", Законом України вiд 02.10.2003 № 1211–IV "Про внесення змiн до Закону України "Про оренду землi", вiд 21.05.1997 № 80/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Надати громадянці Зазуляк Кристині Володимирівні дозвiл на виготовлення технiчної документацiї iз землеустрою щодо подiлу земельної дiлянки загальною площею 0,0716 га, для будiвництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в місті Червоноград, на вулиці Савки Теодозія, 32 (кадастровий номер земельної ділянки - 4611800000:03:008:0113), на двi земельнi дiлянки:
    1. - площею 0,0460 га, для будiвництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в місті Червоноград, на вулиці Савки Теодозія, 32;
    2. - площею 0,0256 га, для будiвництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в місті Червоноград, на вулиці Савки Теодозія, 32, з метою зміни її цільового призначення на «для обслуговування КНС (каналізаційно-насосної станції)» .

2. Доручити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балку Д.І., громадянці Зазуляк Кристині Володимирівні забезпечити припинення права оренди земельною ділянкою (кадастровий номер - 4611800000:03:008:0113) в державного реєстратора речових прав на нерухоме майно після погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

3. Громадянці Зазуляк Кристині Володимирівні та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельних ділянок, сформованих в результаті поділу, зазначених в даному рішенні в національній кадастровій системі, розроблену та погоджену у встановленому порядку технiчну документацiю iз землеустрою щодо подiлу земельної дiлянки подати на затвердження Червоноградськiй мiськiй радi.

4. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ