ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Балко Д.І.


Доповідачі:



Надільна Г.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

38М48

Дата реєстрації:

29.04.2024

Проголосовано:

30.04.2024 15:34:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    18

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38М48




































ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Львівської області

тридцять восьма сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я
     
     
__________ м. Червоноград                       _____
     

 

 

Про надання дозволу на

виготовлення технічної

документації з нормативної

грошової оцінки земельних

ділянок (в межах

території Червоноградської

територіальної громади)

на території Червоноградської

міської ради

 

 

            Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Законом України від 11.12.2003 №1378-ІV «Про оцінку земель», з метою затвердження нормативної грошової оцінки на всю територію громади, враховуючи Методику нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затверджену Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2021 року № 1147 та подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради пропозицiї, Червоноградська міська рада

 

 

В И Р I Ш И Л А :

 

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради.

2. Замовником технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради визначити виконавчий комітет Червоноградської міської ради (код ЄДРПОУ: 04055920).

3. Виготовлену та погоджену у встановленому порядку технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (в межах території Червоноградської територіальної громади) на території Червоноградської міської ради, подати на затвердження Червоноградській міській раді.

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення сесії Червоноградської міської ради від 22.02.2024 № 2422 «Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель Червоноградської міської ради Червоноградського району Львівської області».

5. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).

 

 

 

Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ