ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Кудрик І.І.


Доповідачі:



Кудрик І.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

38Г1

Дата реєстрації:

29.04.2024

Проголосовано:

30.04.2024 15:52:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    18

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38Г1












































ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Львівської області

тридцять восьма сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я
____________      м.Червоноград №________
     
     

Про надання одноразової



грошової допомоги


     

 

          Керуючись Законом України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про адміністративну процедуру», Податковим кодексом України, рішенням  Червоноградської міської ради “Про бюджет Червоноградської міської територіальної громади на 2024 рік” від 14.12.2023 № 2213 ( зі змінами) та Положенням про надання одноразової грошової допомоги, затвердженим рішенням Червоноградської міської ради від 25.01.2024 № 2342, враховуючи висновки постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, праці та соціальної політики, освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту, розглянувши заяви громадян (згідно списку), Червоноградська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати одноразову грошову допомогу громадянам на лікування внаслідок поранення у період військової агресії Російської Федерації проти України на  загальну  суму  305000 (триста п’ять тисяч) гривень, згідно списку, що додається.

  2. Надати одноразову грошову допомогу громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, на  загальну суму 522000 (п’ятсот двадцять дві  тисячі)  гривень, згідно списку, що додається.

  3. Надання одноразової грошової допомоги громадянам провести за рахунок асигнувань бюджету міської територіальної громади, передбачених на надання одноразової грошової допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

  4. Рішення набирає чинності з дня доведення до заявників шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті Червоноградської міської ради.

  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань охорони здоров’я, праці та соціальної політики, освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту (Кудрик І.І.).


 









Міський голова   Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ

 

 

ДОДАТКИ

1 Бланк по допомозі РІШЕННЯ 1 КВІТЕНЬ 2024.pdf Переглянути
2 Бланк по допомозі РІШЕННЯ 2 КВІТЕНЬ 2024.pdf Переглянути