ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
пятдесят четверта сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
_____________м. Червоноград _____

Про затвердження технiчної

документацiї iз землеустрою

Розглянувши клопотання Приватного підприємства «Ірина» про затвердження технічної документацій, враховуючи подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним Кодексом України, Законами України вiд 07.07.2011 № 3613-УI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй", вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", рішенням Червоноградської міської ради від 25.06.2019 № 1277 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території міста Червонограда» Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Затвердити Приватному підприємству «Ірина» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), згiдно якої надати йому в оренду на 10 років земельну дiлянку площею 0,2008 га для розміщення і експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд, (код КВЦПЗ – 11.03 - Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств), в місті Червонограді на вулиці Промисловій, 21, встановивши річну орендну плату за земельну ділянку 6 % від її нормативної грошової оцінки.
    Кадастровий номер земельної ділянки 4611800000:01:012:0016.
  2. Приватному підприємству «Ірина» виготовити, укласти та забезпечити реєстрацiю договору оренди землі та провести державну реєстрацiю права комунальної власностi за Червоноградською мiською радою (код 26269722), а також державну реєстрацiю права оренди земельної дiлянки у державного реєстратора речових прав на нерухоме майно.
    В п’ятиденний термiн з дня реєстрацiї права оренди земельної ділянки подати копiю договору оренди землі в державну податкову iнспекцiю у місті Червонограді.
  3. Приватному підприємству «Ірина» здати на погашення Державний акт на право постійного користування землею від 5 грудня 1995 року Серія ЛВ №14 у відділ Міськрайонного управління у Сокальському районі та місті Червонограді головного управління Держгеокадастру у Львівській області.
  4. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ