ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
п’ятдесят четверта сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
____________м. Червоноград ____

Про внесення змiн в рiшення виконавчого комітету

Червоноградської міської ради народних депутатів

Львівської області

Розглянувши, заяву громадянина про внесення змiн у рішення виконавчого комітету Червоноградської міської ради народних депутатів Львівської області, враховуючи подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним Кодексом України, Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Внести зміни в № з/п 7 додатку №1 до рішення виконавчого комітету Червоноградської міської ради народних депутатів Львівської області від 18.07.1996 № 316 «Про передачу земельних ділянок у приватну та колективну власність для обслуговування індивідуальних гаражів» в частині «площа» з «19,5» на «0,0020» у зв’язку з уточненням розмірів земельної ділянки.
  2. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ