ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МIСЬКА РАДА
Львiвської областi
пятдесят четверта сесiя сьомого скликання
Р I Ш Е Н Н Я
______________м. Червоноград ______

Про припинення права оренди та

передачу у власність земельної ділянки

Розглянувши клопотання ТзОВ «Сотеко» про припинення дії Договору оренди земельної ділянки та заяву громадянки Бредіхіної Ганни Михайлівни про надання земельної ділянки у власність, враховуючи поданi постiйно-дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 02.10.2003 № 1211-IV "Про внесення змiн до Закону України "Про оренду землi", вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй", вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. У зв’язку з продажем житлового будинку, розташованого в місті Червонограді на вулиці Блаженної Йосафати Гордашевської, 9, відповідно до Договору купівлі-продажу житлового будинку від 10.09.2020 № 1337, посвідченого приватним нотаріусом Сокальського районного нотаріального округу Бойчук Н.І., вилучити від ТзОВ «Сотеко» земельну ділянку площею 0,0447га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вул. Блаженної Йосафати Гордашевської, 9 в м. Червонограді, і передати дану земельну ділянку у власність громадянці Бредіхіній Ганні Михайлівні.
    Кадастровий номер земельної дiлянки–4611800000:03:008:0052.
  2. ТзОВ «Сотеко» забезпечити припинення права оренди на земельну ділянку у державного реєстратора речових прав на нерухоме майно згідно даного рішення.
  3. Громадянці Бредіхіній Ганні Михайлівні забезпечити проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку згідно даного рішення у державного реєстратора речових прав на нерухоме майно.
  4. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Остапюк П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова А. ЗАЛІВСЬКИЙ