ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Балко Д.І.


Доповідачі:



Балко Д.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

39М65

Дата реєстрації:

23.05.2024

Проголосовано:

23.05.2024 15:38:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39М65







 


















ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Львівської області

тридцять дев’ята  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я
     
        __________                                    м. Червоноград       № ___                   























Про  розгляд клопотання

Комунального підприємства

«Червоноградводоканал»

 

                Керуючись Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, Законами України від 17.02.2022 № 2073-IX «Про адміністративну процедуру», вiд 07.07.2011 № 3613-VI «Про Державний земельний кадастр, враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради при розгляді клопотання Комунального підприємства «Червоноградводоканал» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, на земельну ділянку орієнтовною площею 6,4 га  в с. Бережне, вул. Шевченка, 40 (за межами населеного пункту), Червоноградського району, Львівської області, до якого додано копії: схеми розташування земельної ділянки, Статуту Комунального підприємства  «Червоноградводоканал», затвердженого рішенням Червоноградської міської ради від 26.03.2024 № 2436, витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб-підприємців та громадських формувань від 11.04.2024, реєстраційний номер справи 141900045805, Державного акту на право користування землею серія Б № 039792, зареєстрованого за № 129 від 1982 року, технічного паспорту на нежитлові будівлі Правдинського водозабору, виданого Комунальним підприємством Львівської обласної ради «Червоноградськеміжміське бюро технічної інвентаризації», у відповідності до статті 57 Закону України «Про землеустрій» вiд 22.05.2003  858-ІV, Червоноградська мiська рада

 

В И Р I Ш И Л А :

 

1. Надати дозвiл Комунальному підприємству «Червоноградводоканал» на розроблення технiчної документацiї iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земельних ділянок, які знаходяться в постійному користуванні вищезазначеного підприємства, орієнтовною площею 6,4 га, код  КВЦПЗД – 11.04 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), в с. Бережне, вул. Шевченка, 40 (за межами населеного пункту), Червоноградського району, Львівської області.

2. Комунальному підприємству «Червоноградводоканал» та розробнику технiчної документацiї iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земельних ділянок забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в Національній кадастровій системі. Розроблену та погоджену у встановленому порядку технiчну документацiю iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земель подати на затвердження Червоноградській міській раді.

3. Рішення може бути оскаржено протягом трьох років шляхом подання заяви до місцевого адміністративного суду в порядку, встановленому процесуальним законом.

4. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.).

 

 

 

Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ