ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 7.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
пята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
____________ м.Червоноград№________

Про розгляд заяви

Телегій Ігоря Володимировича

Розглянувши заяву Телегій Ігоря Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки, враховуючи поданi постiйно-дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй" та вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Вважати таким, що втратив чинність № з/п 52, п.2, рішення виконавчого комітету Червоноградської міської ради народних депутатів Львівської області від 21.02.1991 № 77 «Про вилучення та пезакріплення земельних ділянок під будівництво цегляних гаражів в кооперативах №№ 6 та 5 і в районі шахти ім.Лопатіна», яким було закріплено земельну ділянку за громадянином Гірняк Степаном Миколайовичем, для будівництва цегляного гаража в м. Червонограді, в гаражному кооперативі № 6, земельна ділянка № 319, стоянка 2, відповідно до заяви від 09.09.2020.
  2. Надати громадянину Телегій Ігорю Володимировичу дозвiл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030га для будівництва індивідуального гаража (код за КВЦПЗ – 02.05 – для будівництва індивідуальних гаражів), в місті Червонограді на вулиці Шахтарська, 8, гаражний кооператив № 6, земельна ділянка № 319, стоянка 2.
  3. Громадянину Телегій Ігорю Володимировичу та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в національній кадастровій системі. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Червоноградській міській раді.
  4. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ