ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8.

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
пята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
____________ м.Червоноград№________

Про розгляд заяви громадянина

Голян Юрія Васильовича

Розглянувши заяву громадянина Голян Юрія Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки, враховуючи поданi постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 07.07.2011 № 3613-УI «Про Державний земельний кадастр», вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй", вiд 21.05.1997 №280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Надати громадянину Голян Юрію Васильовичу дозвiл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0350га для будiвництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в місті Червонограді на вулиці Січнева, біля земельної ділянки 22, власником якої є батько Голян Юрія Васильовича, Голян Василь Якович, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови Червоноградської міської ради, при умові внесення змін в будівельний паспорт земельної ділянки на вул. Січневій, 22 в місті Червонограді стосовно блокування житлових будинків цих суміжних земельних ділянок.
  2. Громадянину Голян Юрію Васильовичу та розробнику документації із землеустрою забезпечити державну реєстрацію земельної ділянки в національній кадастровій системі. Розроблений та погоджений у встановленому порядку проект землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки подати на затвердження Червоноградській міській раді.
  3. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ