ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12.
вiдведе

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
пята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
______________м.Червоноград№ ____
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки на вул. Набережній в м. Червонограді

З метою розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної дiлянки та забезпечення ведення Державного земельного кадастру на територiї міста Червонограда, враховуючи поданi постiйно-дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради пропозицiї, керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй", вiд 21.05.1997 №280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Червоноградська мiська рада

ВИРIШИЛА:

  1. Надати дозвiл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6825га для будівництва та обслуговування дитячого садка (код КВЦПЗ – 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти) в м. Червонограді, вул. Набережна, з метою формування земельної ділянки як об’єкта цивільних прав.
  2. Замовником на розроблення даного проекту землеустрою визначити виконавчий комiтет Червоноградської мiської ради.
  3. Фiнансування видаткiв на розроблення даного проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки здiйснити за рахунок коштiв мiського бюджету.
  4. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ