ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

00.00.0000

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13.
пiдгото

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ
Львівської області
пята сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
______________м.Червоноград№ ____

Про пiдготовку лотів для проведення земельних

торгiв з продажу прав оренди земельних дiлянок

для здiйснення пiдприємницької дiяльностi

Розглянувши подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради пропозицiї та з метою створення умов для ефективного використання земель, поповнення мiського бюджету, стимулювання суб’єктiв пiдприємницької дiяльностi до придбання в оренду земельних дiлянок несiльськогосподарського призначення, формування вiдкритого та прозорого ринку землi, з урахуванням затвердженого Плану зонування території міста, а також маркетингових досліджень, інвестиційної привабливості, керуючись Земельним Кодексом України, Законами України вiд 21.05.1997 р. 280/97–ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", вiд 07.06.1996 р. № 236/96–ВР „Про захист вiд недобросовiсної конкуренцiї”, Червоноградська мiська рада

В И Р I Ш И Л А :

  1. Доручити виконавчому комiтету мiської ради:

1.1. Забезпечити пiдготовку лотів для проведення земельних торгів з продажу прав оренди земельних ділянок:

  1. . Орієнтовною площею 0,0024 га для встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, в м. Червоноградi на північ від земельної ділянки з кадастровим номером 4611800000:02:002:0014, з метою включення її в перелiк для продажу права оренди на земельних торгах у формi аукцiону, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.
  2. . Орієнтовною площею 0,0023 га для встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, в м. Червоноградi на північ від земельної ділянки з кадастровим номером 4611800000:02:002:0014, з метою включення її в перелiк для продажу права оренди на земельних торгах у формi аукцiону, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.
  3. . Орієнтовною площею 0,0021 га для встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, в м. Червоноградi на північ від земельної ділянки з кадастровим номером 4611800000:02:002:0014, з метою включення її в перелiк для продажу права оренди на земельних торгах у формi аукцiону, за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.
    1.2. Замовити у встановленому порядку виготовлення та погодження необхiдних мiстобудiвних та землевпорядних документацій.
    2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, вказаних у даному рішенні.
    3. Розробленi та погодженi у встановленому порядку проекти землеустрою щодо вiдведення земельних ділянок подати на затвердження Червоноградській міській раді.
  4. Доручити першому заступнику мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балку Дмитру Iгоровичу забезпечити:
    4.1. Проведення державної реєстрації земельних ділянок, вказаних у даному рішенні в Державному земельному кадастрі.
    4.2. Отримання витягів про нормативні грошові оцінки земельних ділянок, вказаних в даному рішенні, відповідно до Закону України "Про оцінку земель", встановлення стартового розміру річної орендної плати, які щодо земель державної та комунальної власності не можуть бути меншими розміру земельного податку, згідно Податковому кодексу України.
    4.3. Визначення виконавця земельних торгів, з врахуванням вимог пунктів 5,6 статті 136 та пунктів 5,6 статті 135 Земельного кодексу України, у порядку, визначеному законодавством про здійснення державних закупівель та укладення договору з виконавцем земельних торгів з умовою забезпечення виконання та фінансування підготовки лоту, в тому числі виготовлення містобудівної та землевпорядної документації, організації та проведення земельних торгів виконавцем, у тому числі за рахунок реєстраційних внесків учасників земельних торгів і відшкодування йому витрат (видатків) переможцем земельних торгів, передбачивши в умовах договору винагороду виконавцю земельних торгів у розмірі 50 відсотків річної плати за користування земельною ділянкою, але не більш як 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за лот.
  5. Контроль за виконанням даного рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно-територiального устрою (Пилипчук П.П.) та першого заступника мiського голови з питань дiяльностi виконавчих органiв ради Балка Д.I.

Мiський голова Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ