ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Балко Д.І.


Доповідачі:



Балко Д.І.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу

Номер:

25КГ2

Дата реєстрації:

13.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 11:29:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25КГ2




















          

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Львівської області

 Двадцять пята сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я 
_____________ м. Червоноград                                    №___________  

Про безоплатну передачу обєкта права

комунальної власності Червоноградської

міської територіальної громади автомобіля

марки RENAULT на баланс Військового ліцею

Національної академії сухопутних військ імені

гетьмана Петра Сагайдачного

 

      Керуючись ст.327 Цивільного кодексу України, ст. 26, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.5 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», розглянувши звернення Військового ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного від 24.01.2023 № 5 та лист Комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Червонограда» від 02.02.2023 № 125 з метою виконання завдань із забезпечення територіальної цілісності України в умовах воєнного стану, за погодженням з постійними депутатськими комісіями, Червоноградська  мiська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити безоплатну передачу об’єкта права комунальної власності Червоноградської міської територіальної громади, автомобіля марки RENAULT модель DUSTER в кількості 1 шт. вартістю 272994,66 грн. на баланс Військового ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що знаходиться на балансі Комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Червонограда».

2. Комунальному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Червонограда» передачу та списання з балансу автомобіля провести згідно вимог чинного законодавства України. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунального господарства, благоустрою, охорони довкілля, комунальної власності та приватизації (Василишина П.С.), на постійну депутатську комісію з питань охорони здоров’я, праці та соціальної політики, освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді та спорту (Кудрика І.І.)  та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балка Д.І., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Коваля В.С.

 

Міський голова                                                Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ