ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Надільна Г.В.


Доповідачі:



Надільна Г.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25М7

Дата реєстрації:

13.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 12:49:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25М7





















ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Львівської області

двадцять п’ята  сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я
___________ м. Червоноград             ______

 

Про розгляд клопотання громадянина

Стеця Ігоря Тимофійовича

 

            Розглянувши клопотання громадянина Стеця Ігоря Тимофійовича про продаж у власнiсть земельної дiлянки, враховуючи пропозиції, подані постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтетi Червоноградської мiської ради, керуючись Земельним кодексом України та Законом України вiд 21.05.1997 № 280/97 ВР «Про мiсцеве самоврядування в Українi», Червоноградська мiська рада

 

В И Р I Ш И Л А :

 

1. Доручити виконавчому комiтету Червоноградської мiської ради:

1.1. Забезпечити проведення експертної грошової оцiнки земельної ділянки несiльськогосподарського призначення площею 0,0700 га, кадастровий номер 4624886600:19:007:0009, наданої в оренду громадянину Стецю Ігорю Тимофійовичу для обслуговування торгового павільйону (КВЦПЗД – 03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) в с. Сілець вул. Перехрестя, 4.

Встановити розмір авансового платежу в сумі 64354,22 грн. (шістдесят чотири тисячі триста п’ятдесят чотири гривні, 22 коп.), що становить 20% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

1.2. Укласти з покупцем земельної ділянки договір про сплату авансового внеску за земельну ділянку в рахунок оплати ціни земельної ділянки, згідно цього рішення.

2. Уповноважити Червоноградського мiського голову або іншу довірену особу на пiдписання договору про сплату авансового внеску в рахунок оплати цiни земельної дiлянки та договору про проведення експертної грошової оцiнки земельної ділянки, згiдно цього рiшення.

3. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).

 

 

Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ