ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Надільна Галина Вікторівна


Доповідачі:


Надільна Галина Вікторівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25М26

Дата реєстрації:

13.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 13:34:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25М26

















               

ЧЕРВОНОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Львівської області

двадцять пята сесія восьмого скликання

Р I Ш Е Н Н Я









___________ м. Червоноград № ________


 

 













 






Про надання дозволу на розроблення

технiчних документацiї iз землеустрою

щодо iнвентаризацiї земель в селі

Добрячин та в селі Волсвин


   З метою здiйснення землеустрою та забезпечення ведення Державного земельного кадастру на територiї села Добрячин та села Волсвин, враховуючи пропозицiї, поданi постiйно дiючою комiсiєю з розгляду питань, пов’язаних з регулюванням земельних вiдносин при виконавчому комiтеті Червоноградської мiської ради керуючись Земельним кодексом України, Законами України вiд 22.05.2003 № 858-IV "Про землеустрiй", вiд 21.05.1997 № 280/97-ВР "Про мiсцеве самоврядування в Українi", Постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 05.06.2019 № 476 "Про затвердження Порядку проведення iнвентаризацiї земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України", Червоноградська мiська рада



 ВИРIШИЛА:


 

1. Замовити розроблення технiчної документацiї iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земель в селі Добрячин, на земельну ділянку орієнтовною площею        2,0 га для обслуговування кладовища (КВЦПЗД 03.12 – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування) з метою формування земельної ділянки, як об’єкта права у відповідності до Генерального плану населеного пункту.

2. Замовити розроблення технiчної документацiї iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земель в селі Волсвин, на земельну ділянку орієнтовною площею       3,3 га для обслуговування кладовища (КВЦПЗД 03.12 – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування) з метою формування земельної ділянки, як об’єкта права у відповідності до Генерального плану населеного пункту.

3. Замовником на розроблення технiчних документацiї iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земель визначити виконавчий комiтет Червоноградської мiської ради.

4. Фiнансування видаткiв на розроблення технiчних документацiї iз землеустрою щодо iнвентаризацiї земель здiйснити за рахунок коштiв обласного бюджету, що надходять в порядку відшкодування витрат несільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

5. Розробнику документацiї iз землеустрою, виконавчому комітету Червоноградської міської ради забезпечити державну реєстрацiю земельних дiлянок в нацiональнiй кадастровiй системi та подати їх на затвердження Червоноградській міській раді.

6. Контроль за виконанням рiшення покласти на постiйну депутатську комiсiю з питань мiстобудування, регулювання земельних вiдносин та адмiнiстративно - територiального устрою (Пилипчук П.П.).

 

 

Мiський голова                                                         Андрій ЗАЛІВСЬКИЙ